Team Enyou

Onze missie & visie

De missie van een bedrijf is een verklaring die de kernreden en het bestaansdoel van het bedrijf beschrijft. Het geeft aan waarom het bedrijf bestaat, wat het probeert te bereiken en welke waarden en principes het nastreeft. Een goede missieverklaring geeft richting aan de activiteiten en beslissingen van het bedrijf en biedt een leidraad voor het behalen van langetermijndoelen.

Een missie kan variëren van bedrijf tot bedrijf en kan betrekking hebben op verschillende aspecten, zoals het leveren van producten of diensten van hoge kwaliteit, het creëren van waarde voor klanten, het bijdragen aan de samenleving, het ondersteunen van duurzaamheid, enzovoort.

Contacteer ons

Andy Colin

Andy Colin

Commercieel verantwoordelijke
Andy's dubbele rol als commercieel verantwoordelijke en installateur bij Enyou leid tot een efficiëntere en klantgerichtere bedrijfsvoering.
Ariane Peeters

Ariane Peeters

Back office
Met haar nauwgezetheid en organisatorische vaardigheden zorgt Ariane voor een vlotte stroom van administratieve processen binnen het bedrijf.
Kenneth Pascual

Kenneth Pascual

Digital
Kenneth werkt als consultant voor Enyou. Hij focust zich op de digitale toepassingen en het optimaliseren van het customer journey proces.

Bel ons op 03/318.30.03

Mail ons op info@enyou.be

Niet alleen de zon levert energie; een sterk team straalt ook de kracht van zonne-energie uit, en samen verlichten ze de weg naar succes

Team Enyou

Scroll naar boven